Elektrische Plasma Aansteker USB Oplaadbaar Multicolor / Zwart kopen?

Met deze gave elektrische plasma aansteker kun je nu stijlvol voor ontbranding zorgen, een ander voordeel is dat de wind nooit je vlammetje uit zal waaien! De elektrische aansteker is via USB oplaadbaar. Deze mooie vlamloze aansteker is een volledig elektrische aansteker die opgeladen kan worden met een USB-kabel. De plasma aansteker kan ongeveer 200 keer gebruikt worden voordat deze opgeladen moet worden. Na een uurtje opladen is deze elektrische aansteker weer helemaal klaar voor gebruik!
Het grootste voordeel van de elektrische plasma aansteker dat deze windbestendig is.
De elektrische plasma USB aansteker heeft een uitstekende ontstekingsbeveiliging. Zo gaat deze aansteker na 7 seconden automatisch uit om oververhitting te voorkomen. Daarnaast kun je de aansteker aanzetten zolang de afsluitklep er nog op zit. Ook is het niet mogelijk om de plasma aansteker aan te zetten terwijl deze wordt opgeladen via de USB kabel.
Eigenschappen van de elektrische plasma aansteker
– Elegant design- Windbestendige aansteker- Kan tot 200 keer gebruikt worden voor deze opgeladen dient te worden- Wordt geleverd met USB-kabel (micro-USB)

Elektrische Plasma Aansteker USB Oplaadbaar Multicolor / Zwart kopen?

Ean: 7432236255245
Levertijd: in 1 dag(en) in huis
Merk: Geeek

Normale prijs (elders) : 14.99 Euro
Prijs: 14.99 Euro

Meer informatie >> Naar aanbieder van Elektrische Plasma Aansteker USB Oplaadbaar Multicolor / Zwart

Naar aanbieder

Geef een reactie